13. syyskuuta 2015

Vuoden rajapyykki

Pienten tossujen töminää on toivottu aivan juuri kokonainen vuosi.
Tässä ja ensi kuussa asiat etenevät ja saadaan toivottavasti jotain vastauksia.

Ensi viikolla olen menossa otattamaan labrakokeita, joita yksityinen gyne suositteli. Ihana työterveyslääkärini teki ystävällisesti lähetteen kaikkiin labroihin, mistä hänelle puhuin, joten ei onneksi tarvitse mennä yksityiselle labraan. Pieni säästö tiedossa. 

Labroissa on tiedossa hormonitutkimuksia ja ihan peruslabroja. 

Miehen passitin varaamaan aikaa siemennestetutkimukseen heti lokakuun alkuun niin ehtisimme saada siitäkin tulokset ennenkuin lokakuun alkupuolella menen samalla yksityiselle gynelle, jolla olen käynyt aiemminkin.

Puhuimme jo viimeksi, että hän tekisi lähetteen kunnalliselle puolelle jatkotutkimuksiin.

Tunnelma on hieman ristiriitainen. 

Toisaalta olen innoissani, että asiat etenevät ja tutkimuksia saadaan vihdoin tehtyä enemmän, mutta toisaalta olen kauhusta kankeana peläten, että jotain ongelmaa todella löytyy testeistä.

1 kommentti:

  1. Niin kummallista miten paljon samoja tunteita mulla on ollut silloin aikoinaan. Tsemppiä teille ja toivotaan että kaikki menee hyvin. Mä myös ajattelin, että ois ehkä vähän helpottavaa löytää jokin vika. Silloin tietäisi syyn miksi en ole tullut raskaaksi. Mutta sitten kun vika löyty, oli se kuitenkin pelottavaa ja kauheaa. Onneksi kuitenkin nykyajan lääketiede pystyy auttamaan niin paljon.

    VastaaPoista