22. maaliskuuta 2016

Voihan Mynthon!

Kerroin yhdelle työkaverille raskaudesta, koska hän on ollut suurena tukena lapsettomuusasiassa.
On ollut kiva, kun joku töissä on jakanut sen "salaisuuden" ja kysellyt aktiivisesti asioiden käänteistä ja kuulumisistani.
Uutisen kuultuaan työkaveri oli innoissaan ja olisi halannut, mutta viereisessä kansliassa olevien muiden työkavereiden vuoksi jouduimme hieman kuiskuttelemaan asiasta.
Hän sanoi mielessään halaavansa minua lujasti, kun onnitteli, vaikkei voinut sitä konkreettisesti tehdä juuri silloin.

Toiselle työkaverille paljastuin, vaikken puhunut mitään suoraan.
Tulin kansliaan ja satuin kysymään, kuka syö jotain karkkia, kun tuoksuu niin hyvältä.
Ruokatauolla kahden kesken sain suoran kysymyksen, että enhän vain ole raskaana, kun niin hyvin haistoin Mynthonin työkaverin suussa.
Ei siinä auttanut kuin myöntää.
Sain lämpimän halauksen ja onnittelut.
Tämäkin työkaveri onneksi tiesi tilanteen taustoja entuudestaan.

Tuntuu hyvältä kun onnitellaan, mutta toivon, etten paljastu ihan vielä yleisesti enempää.
Olisi mukava päästä "turvallisimmille viikoille".
Huomenna rv 5+0.

Löytyykö muita, joilla olisi sattunut vahinkopaljastumisia?

6 kommenttia:

 1. Itse paljastuin jo aika monelle töissä ennen raskausviikko viittä. Oksentelin useamman kerran päivässä ja aina en ehtinyt vessaan ja oksensin avokonttorissa omaan pikkuroskikseeni. Kaikki työkaverit kauhuissaan, että mene oksennustautinen kotiin meitä muita tartuttamasta. No menin kotiin mutta sitten kun parin päivän päästä palasin ja oksentelut vaan jatkuivat niin eihän siinä auttanut muu kuin myöntää, että raskaana ollaan mutta painotin että todella varhaisilla viikoilla. Ärsytti, koska en todellakaan olisi halunnut paljastua niin aikaisin kaikille töissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti ärsyttävää kun ei voinut salata vaikka haluaisikin vielä. :/
   Kuinka työkaverit suhtautuivat kun kuulivat "oikean" syyn oksenteluun? :)

   Poista
 2. Ei todellakaan ole tapahtunut vahinkopaljastumisia! :D Olin viimeksikin jo rv 24 ja mentiin lounastauolla työkaverin kanssa kirpparille ja oikein tahallani hypistelin vauvanvaatteita, että "etkö jo tajua?", mutta yli hilseen meni! :D Sanoin sitten asian suoraan ja järkyttyi niin paljon, että piti käydä ihan istumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TÄÄÄH :D :D
   Eikö sulla sit vielä maha näkynyt merkitsevästi vai miten voi olla ettei tajunnut!?

   Poista
  2. Ei mulla näkynyt maha oikeastaan ollenkaan (edes synnyttämään mennessä) ja muutenkin raskaus oli niin helppo, etten ollut päivääkään pois töistä tms. Mähän olin lenkkisaunassakin yhden naapurin kanssa suht loppuraskaudessa ja kun sitten työntelin vaunuja lapsen syntymän jälkeen, niin kysyi, että kenenkös vauva tämä on? :D

   Poista
  3. Mulla serkku oli samanlainen. :D Oli mennyt vauvan kanssa kyläkauppaan ja kassatäti oli kysynyt kenen vauva on mukana. Ja oli järkyttyneenä sanonut, että ei hän ole mitään huomannut. Ja mun serkku on kuitenkin hoikka, että mistään sellaisesta ei ollut kyse.

   Työkaverin tytär on yksi niistä tapauksista, joka ei tiennyt olevansa raskaana ennen kuin alkoi synnyttää. Normaalit menkat, ei vatsa kasvanut. Oli vaan ajatellut että pari lisäkiloa tullut ja pitäisi vähän tsempata syömisten suhteen. Uskomatonta! :D Ja normaalipainoinen hänkin.

   Poista